Dostawa do całego kraju
Menu
0
Wina białe
Bock Olaszrizlingwytrawne białe wino20151 680 Ft(0,75 l)Előrendelem

Bock Olaszrizling

wytrawne białe wino2015Produkt został wyprzedany
Ten produkt jest obecnie niedostępny, ale można go zamówić w przedsprzedaży!

1 680 Ft(0,75 l)

Cena jednostkowa: 2 240 Ft/lProdukt został wyprzedany, nasz obecny asortyment można znaleźć tutaj.
Rodzaj: Wino białe classicus o chronionym pochodzeniu zVillány (Wino o pełnym nasyceniu)
Nazwa stoku: Góra-Városi
Pojemność: 0,75 l

Notatki do degustacji

(HU) A siklósi Városi-hegy déli lejtőjén termett szőlőből készült határozott fehérbor. Világos színintenzitású, halványsárga színű, melynek illatában, ízében keserűmandulára emlékeztető íz világ jelenik meg, amit lágy savgerinc egészít ki, fajtajelleges.

Poznaj z nami nasze wina! Przyjdź do nas na degustację wina lub spotkaj się na festiwalu wina.

Opis rocznika

(HU) Az enyhe telet egy korai tavasz követte, átlagos csapadékmennyiségel és helyenkénti jégverésekkel. A jégverés főként a Siklós környéki terülteteket érintette. Ezután egy száraz és meleg időszak következett, mely különös mód kedvezett a virágzásnak és terméskötődésnek. A nyár hosszú és száraz volt, magas hőösszegekkel, amit a szezonközepi nagymennyiségű csapadék frissített fel (100-150 mm). Ennek hatására néhány szüreti időpont kitolódott, de még így is kiváló minőségű és mennyiségű szőlő került be a területekről. Ebben az évben a kihívásokat a szőlészetben főleg a napégés és a gyorsan változó sav tartalom jelentette. Összességében egy kiemelkedő évjáratról beszélhetünk.

Charakterystyka wina

Stopień wytrawności

Wytrawne

Zawartość cukru

0,7 g/l

Zawartość alkoholu

12,98%

Poziom kwasowości

5,0 g/l

Zawartość bezcukrowej suchej masy

18,1 g/l

Dane o winorośli

Obszar upraw

Villány Wine Region

Nazwa stoku

Góra-Városi

Rodzaj gleby

wapno, less, glina

Odmiany winorośli i ich udział

olaszrizling 100%

Wiek krzewów winorośli

33 letnie

Obciążenie winorośli

1-2,5 kg/krzew winorośli

Czas zbiorów

2015. październik

Dane winiarskie

Fermentacja

zbiornik

Sposób fermentacji

kontrolowane

Dojrzewanie

w beczkach

Czas dojrzewania

3-4 miesiąc

Czas butelkowania

2016.02.08.

Dane handlowe

Wyprodukowano

9 600 szt

Cena detaliczna brutto w Piwnicy

1 680 HUF

Wprowadzenie na rynek

2016.02.08.

Wybór win

Biuletyn

Te stronę mogą odwiedzić tylko osoby powyżej oku życia.

Proszę o potwierdzenie swego wieku

Zaktualizowaliśmy naszą politykę prywatności. Nasza strona korzysta z plików cookie. Detale...

A süti beállítások ennél a honlapnál engedélyezett a legjobb felhasználói élmény érdekében. Amennyiben a beállítás változtatása nélkül kerül sor a honlap használatára, vagy az "Elfogadás" gombra történik kattintás, azzal a felhasználó elfogadja a sütik használatát.

Bezárás