Leírás
15 év kedvencei az Óbor Étteremből
Nemesné Barbara és Hadnagy Attila, az étterem chéfjei, egy csokorba gyűjtötték össze az elmúlt másfél évtized legnépszerűbb, immár otthon is könnyen elkészíthető csúcsfogásait. Így született meg Bock Appétit néven szakácskönyvünk, amelynek segítségével egy-egy érdekes történettel fűszerezve a hazai gasztronómia rajongói is megismerhetnek konyhánk ízvilágával.
Ízelítő a könyv tartalmából:
- Az Óbor Étterem története – Bock József, Nemesné Barbara, Hadnagy Attila és Tamás Róbert visszaemlékezése
- Rólunk mondták – Marton Adrienn, Mautner Zsófia, Miklósa Erika és Gundel Takács Gábor méltató szavai
- Az Óbor Étterem legnépszerűbb 21 ételének receptjei
- Borajánló – Milyen ételhez milyen bort ajánlunk?