About the year
2024
6 000 Ft(0.75 l)
Unit price: 8 000 Ft/lDRS: 50 Ft/bottle(HU) Narancsbor. Erről azonnal árulkodik a kristálytiszta mélyarany színe. A 14 napos héjon áztatás és természetes töppedés eredményeként, már első pillantásra tudhatjuk valami különleges került a poharunkba. Magas viszkozitás és érett gyümölcsök, aszalt sárgabarack és hársméz köszönt, ahogy beleszagolunk. Kóstolva rögtön feltűnik, hogy az egészséges és természetesen töppedt bogyók feldolgozásából nem csontszárazra kierjedt bor született.
2024
Degree of dryness | Medium dry |
---|---|
Sugar content | 29,1 |
Alcohol content | 13.00% |
Titratable acidity | 5.1 g/l |
Sugar-free extract content | 21.5 g/l |
Cultivation area | Villány Wine Region |
---|---|
Vineyards | Selected vineyards |
Characteristic soil | limestone, loess, loam |
Grape types and percentage | hárslevelű 100% |
Age of vines | 16-36 years |
Burden of production | 1-1.5 kg/vine |
Vintage time | 2024. augusztus-szeptember |
Fermentation | vat |
---|---|
Method of fermentation | controlled |
Maturation | reductive |
Maturation period | ~two and a half weeks |
Quantity | 2 000 |
---|